VENYY Lihaskuntoharjoittelu

UUTUUS!

VENYY lihaskuntoharjoittelu tarjoaa uuden tavan käyttää VENYY -tankoa! 8kg painava VENYY on monipuolinen treenikaveri, sillä tangon päässä oleva pallo mahdollistaa hyvin laajan kirjon lihaskuntoliikkeille. Vipuvarsien avulla liikkeet saadaan myös räätälöityä lähes kaikentasoisille kuntoilijoille. 

Laadukkaat videot ohjaavat liikkeiden teossa ja kertovat miksi liikettä tehdään ja mihin se vaikuttaa. 

Tutustu alta videoihimme ja aloita lihaskuntoharjoittelu VENYYllä!

Ryhtiä parantava 

Niska-hartiajumppa

Yleisin syy niska-hartiaseudun oireille on lihaskireys ja lihasheikkous. Olkapäät kääntyvät eteen, ryhti huononee ja hartioita särkee.

Tämä jumppa on räätälöity sinulle joka teet työtä istuen tai etukumarassa, kärsit niska-hartiaseudun vaivoista tai huonontuneesta ryhdistä. 

Tehokas 15min täsmäjumppa elvyttää ja vahvistaa heikentyneitä lihaksia sekä korjaa olkapäiden virheellistä asentoa. 

Etätyöntekijän 

taukojumppa

Työnantajalla on vastuu myös etätyöntekijöidensä terveydestä. Usein mahdollisuus valvoa etätyön kuormittavuutta on kuitenkin hyvin rajallinen. Etätyöntekijän ergonomia nouseekin esille yleensä vasta kehon oireilun myötä. 

Oireet johtuvat useimmiten siitä, että töitä tehdään pitkään samassa asennossa ja huonolla työergonomialla. Istuminen ja kumarassa työskenteleminen aiheuttavat tuki- ja liikuntaelimistön rakenteisiin muutoksia, joita VENYY tehokkaasti ennaltaehkäisee ja kuntouttaa. 

 

Kotitoimistolla saattaa helposti myös uppoutua työntekoon ja unohtaa täysin työn tauotuksen. Etätyöntekijän taukojumppa tarjoaa nopean ja tehokkaan tauon työnteosta. Keho elpyy, kivut pysyvät loitolla ja mieli kirkastuu. 

venyy_030720-web-033_edited.jpg

Aloittelijan

Lihaskuntojumppa

Aloittelijan lihaskuntojumppa tarjoaa monipuolisen kokovartalotreenin lihaskuntoharjoittelua aloittavalle tai siitä taukoa omaavalle. 

Jumppa sisältää isoille pinnallisille lihaksille täsmäliikkeitä, sekä koko kehoa ja etenkin syviä lihaksia aktivoivia tasapainoliikkeitä.

Aloittelijan lihaskuntojumppa on nivelystävällinen ja sopii myös esim. polven nilvelrikosta kärsivälle. Jumppa on laadittu yhteistyössä Suomen Nivelyhdistyksen kanssa

Get our news and updates

VENYY uutiset

Tilaa VENYY uutiskirje

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

©2020 VENYY Oy                      Y-TUNNUS: 3159730-5