212162307005596
top of page

VENYY Lihaskuntoharjoittelu

VENYY lihaskuntoharjoittelu tarjoaa uuden tavan käyttää VENYY -tankoa! 8kg painava VENYY on monipuolinen treenikaveri, sillä tangon päässä oleva pallo mahdollistaa hyvin laajan kirjon lihaskuntoliikkeille. Vipuvarsien avulla liikkeet saadaan myös räätälöityä lähes kaikentasoisille kuntoilijoille. Laadukkaat videot ohjaavat liikkeiden teossa ja kertovat miksi liikettä tehdään ja mihin se vaikuttaa. 

Tutustu alta videoihimme ja aloita lihaskuntoharjoittelu VENYYllä! Jumpat saat hankittua kätevästi omaksesi verkkokaupastamme. 

Vatsan aktivointi näytössä.png

Selän kuntoutusjumppa

Tämän kuntoutus videon on tarkoitus lisätä ymmärrystä selän hyvinvoinnista ja havahduttaa huomaamaan kuinka yksinkertainenkin liike voi olla kuntouttava tai tuntua haastavalta.

 

Selkäkipu on tuttua melkein kaikille aikuisille, mutta harvalla on ymmärrystä että selkäkipu ei parane lepäämällä, ja maltillisesti tehty kuntoilu sekä selän monipuolinen käyttö on selkäkipupotilaalle turvallista ja selän terveyttä edistävää. Kipu on haaste selätettäväksi, se ei saa olla hallitsija joka selättää.

VENYY venytyksiä lukuunottamatta selän kuntoutusjumppa tehdään ilman välineitä. Selkäkipupotilaalle suosittelemme alkuun vain VENYY - Passiivisia venytysliikkeitä 1-2 viikkon ajan. Tilanteen rauhoituttua harjoitteluun on hyvä ottaa mukaan selän kuntoutusjumppa parhaan kuntoutusvasteen aikaansaamiseksi.

Ryhtiä parantava 

Niska-hartiajumppa

Yleisin syy niska-hartiaseudun oireille on lihaskireys ja lihasheikkous. Olkapäät kääntyvät eteen, ryhti huononee ja hartioita särkee.

Tämä jumppa on räätälöity sinulle joka teet työtä istuen tai etukumarassa, kärsit niska-hartiaseudun vaivoista tai huonontuneesta ryhdistä. 

Tehokas 15min täsmäjumppa elvyttää ja vahvistaa heikentyneitä lihaksia sekä korjaa ryhtiä ja olkapäiden virheellistä asentoa. 

Istumatyöntekijän 

taukojumppa

Istuminen ja kumarassa työskenteleminen aiheuttavat tuki- ja liikuntaelimistön rakenteisiin muutoksia, joita VENYY tehokkaasti ennaltaehkäisee ja kuntouttaa. 

 

Päivän aikana saattaa helposti myös uppoutua työntekoon ja unohtaa täysin työn tauotuksen.

 

3 minuutin istumatyöntekijän taukojumppa tarjoaa nopean ja tehokkaan tauon työnteosta. Keho elpyy, kivut pysyvät loitolla ja mieli kirkastuu. 

venyy_030720-web-033_edited.jpg

Aloittelijan

Lihaskuntojumppa

Aloittelijan lihaskuntojumppa tarjoaa monipuolisen kokovartalotreenin lihaskuntoharjoittelua aloittavalle tai siitä taukoa omaavalle. 

Jumppa sisältää isoille pinnallisille lihaksille täsmäliikkeitä, sekä koko kehoa ja etenkin syviä lihaksia aktivoivia tasapainoliikkeitä.

Aloittelijan lihaskuntojumppa on nivelystävällinen ja sopii myös esim. polven nilvelrikosta kärsivälle. Jumppa on laadittu yhteistyössä Suomen Nivelyhdistyksen kanssa.

bottom of page
212162307005596