Get our news and updates

VENYY uutiset

Tilaa VENYY uutiskirje

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

©2019 Silverplus Oy                      Y-TUNNUS: 2187102-4

Yrityksille

Passiivinen venytystanko tarjoaa matalan kynnyksen työkyvyn parantamiseen

 

Kuormittavat työasennot, etukumarassa työskentely, istuminen, sekä erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön häiriöt ovat eniten kipua ja lääkärissä käyntejä aiheuttava sairausryhmä. Yhden sairaslomapäivän kustannus on arvioitu olevan 350€-1000€ per päivä. Pitkittyneet sairauspoissaolot ja pysyvä työkyvyttömyys maksaa työnantajille vuosittain miljardeja.

VENYY – Passiivinen venytystanko tarjoaa matalan kynnyksen työkyvyn parantamiseen. Sitä on helppoa ja turvallista käyttää, ja aikaa se vie vain 3 minuuttia päivässä. Säännöllisesti VENYYmällä vältetään turhia sairaspoissaoloja, sekä lyhennetään tuki- ja liikuntaelin vaivoista aiheutuvia pitkittyneitä ja toistuvia sairauspoissaoloja. Vain kehon toiminnallisella ymmärtämisellä ja oikeanlaisella aktivoinnilla voidaan ennaltaehkäistä ja kuntouttaa TULE – vaivoja – ei kipulääke- tai kortisonikuureilla.

Istuminen ja kumarassa työskenteleminen aiheuttaa tuki- ja liikuntaelimistön rakenteisiin muutoksia, joita VENYY tehokkaasti ennaltaehkäisee ja kuntouttaa. Kumara asento heikentää välilevyjen aineenvaihdunta, joka johtaa selän kipeytymiseen ja pitkällä aikavälillä rangan rappeutumiseen. VENYY parantaa kudosten nestekiertoa ja hapetusta, sekä tasaa välilevyille kohdistuvaa painetta.

Turun ammatti-instituutti

Turun ammatti-instituutissa VENYYminen on osa opiskelua ja työntekoa. "Ammattilaisuutta ei ole vain se että olet hyvä työssäsi, vaan myös se että osaat pitää itsestäsi huolta - pääkopasta ja kehosta", kertoo Mónika Törn liikunnan ja terveystiedon opettaja. Opetushallituksen HOI! hankkeen myötä opiskelijat ja henkilökunta pääsevät VENYYmään säännöllisesti.

Kalasataman apteekki

Kalasataman apteekki toimii myös VENYYn jälleenmyyjänä. "Tuote tuntui heti tehokkaalta. Hankimme Venyy-tangon oman työyhteisön hyvinvoinnin parantamiseksi. Uskon että selkävaivat ainakin meidän apteekissamme vähenevät Venyy-tangon myötä. Saman avun haluamme tarjota asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla" - Leena Melartin, apteekkari

Liedon Kunta

Liedon Kunta kiitti työntekijöitään 2019 joluna liikuttavalla lahjalla. VENYY – Passiiviset venytystangot löytyvät kunnalta lähes joka koulusta ja päiväkodista. Sivistyspalveluiden toimialajohtaja Laila Mäkelä on saanut kentältä positiivista palautetta liikunnallisesta joulutervehdyksestä joka on tuonut iloa henkilökunnan arkeen.

Kasvata työyhteisösi hyvinvointia ja työkykyä kotimaisen innovaation voimin! Ota yhteyttä ja hanki työpaikallesi VENYY piste*. Voit tilata VENYY pisteen kätevästi myös verkkokaupastamme.

 

*VENYY - piste sisältää VENYY tangon, lattiaan kiinnitettävän tarramaton, sekä seinäkiinnikkeen.
Hinta 185€ sis. alv.

Tarjouspyyntö
Olemme kiinnostuneet

   * VENYY piste sisältää VENYY tangon, seinäkiinnikkeen ja tarramaton, yhteensä 185€. Käyttöopastus koskee Etelä-Suomen aluetta, lisätietoa asiakaspalvelusta muista alueista.