Get our news and updates

VENYY uutiset

Tilaa VENYY uutiskirje

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

©2019 Silverplus Oy                      Y-TUNNUS: 2187102-4

Yrityksille

Passiivinen venytystanko tarjoaa matalan kynnyksen työkyvyn parantamiseen

 

Kuormittavat työasennot, etukumarassa työskentely, istuminen, sekä erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön häiriöt ovat eniten kipua ja lääkärissä käyntejä aiheuttava sairausryhmä. Yhden sairaslomapäivän kustannus on arvioitu olevan 350€-1000€ per päivä. Pitkittyneet sairauspoissaolot ja pysyvä työkyvyttömyys maksaa työnantajille vuosittain miljardeja.

VENYY – Passiivinen venytystanko tarjoaa matalan kynnyksen työkyvyn parantamiseen. Sitä on helppoa ja turvallista käyttää, ja aikaa se vie vain 3 minuuttia päivässä. Säännöllisesti VENYYmällä vältetään turhia sairaspoissaoloja, sekä lyhennetään tuki- ja liikuntaelin vaivoista aiheutuvia pitkittyneitä ja toistuvia sairauspoissaoloja. Vain kehon toiminnallisella ymmärtämisellä ja oikeanlaisella aktivoinnilla voidaan ennaltaehkäistä ja kuntouttaa TULE – vaivoja – ei kipulääke- tai kortisonikuureilla.

Istuminen ja kumarassa työskenteleminen aiheuttaa tuki- ja liikuntaelimistön rakenteisiin muutoksia, joita VENYY tehokkaasti ennaltaehkäisee ja kuntouttaa. Kumara asento heikentää välilevyjen aineenvaihdunta, joka johtaa selän kipeytymiseen ja pitkällä aikavälillä rangan rappeutumiseen. VENYY parantaa kudosten nestekiertoa ja hapetusta, sekä tasaa välilevyille kohdistuvaa painetta.

Hanki työpaikallesi VENYY - piste ja kasvata työyhteisösi hyvinvointia ja työkykyä kotimaisen innovaation voimin! 

 

VENYY - piste sisältää VENYY tangon, lattiaan kiinnitettävän tarramaton, sekä seinäkiinnikkeen.
Hinta 185€ sis. alv.

 

Tarjouspyyntö
Olemme kiinnostuneet

   * VENYY piste sisältää VENYY tangon, seinäkiinnikkeen ja tarramaton, yhteensä 185€. Käyttöopastus koskee Etelä-Suomen aluetta, lisätietoa asiakaspalvelusta muista alueista.