212162307005596
top of page

VENYY Etätyössä

Etätyöläisen ergonomiasta huolehtiminen on työnantajankin etu. 

Työnantajalla on vastuu myös etätyöntekijöidensä turvallisuudesta ja terveydestä. Usein mahdollisuus valvoa ja seurata etätyön kuormittavuutta on kuitenkin hyvin rajallinen. Etätyöntekijän ergonomia nouseekin esille yleensä vasta kehon oireilun myötä. 

Oireet johtuvat useimmiten siitä, että töitä tehdään pitkään samassa asennossa ja huonolla työergonomialla. Istuminen ja kumarassa työskenteleminen aiheuttavat tuki- ja liikuntaelimistön rakenteisiin muutoksia, joita VENYY tehokkaasti ennaltaehkäisee ja kuntouttaa. Esimerkiksi kumarassa istuminen heikentää välilevyjen aineenvaihduntaa, joka johtaa selän kipeytymiseen ja pitkällä aikavälillä rangan rappeutumiseen. VENYY parantaa kudosten nestekiertoa ja hapetusta, sekä tasaa välilevyille kohdistuvaa painetta.

 

Hyvän työergonomian ja asennon vaihtelun lisäksi onnistunut etäpäivä sisältää taukoja. Kotitoimistolla saattaa helposti uppoutua työntekoon ja unohtaa täysin työn tauotuksen. VENYY tarjoaa nopean ja tehokkaan tauon työnteosta. Keho elpyy ja mieli kirkastuu. 

woman-791185.jpg

Työnantaja

VENYY on verovähennys kelpoinen etätyöntekijöille kotiin hankittaessa.

Hankkimalla VENYYt kasvatat  työkykyä ja tarjoat etätyöntekijöillesi  helpotusta ja piristystä pimeneviin syyspäiviin kotitoimistolle.

llman%252520taustaa_edited_edited_edited
"Aluksi kotityöskentely oli iloa, myöhemmin se muuttui painajaiseksi. Selkä alkoi särkeämään öisin ja vei yöunet. Päivistä tuli pitkiä ja ikäviä kivun vuoksi. Ystäväni vinkkasi saavansa avun VENYY tangosta. Tilasin sen itselleni ja muutamien päivien kuluttua kivut hävisivät. Voisin sanoa, että pelkällä venyttelyllä sain työmotivaationi takaisin ja viihdyn kotikoneen ääressä ja taukoliikun VENYYn kanssa."  
- Liisa 54, Opettaja 

Etätyöntekijän 

taukojumppa

Etätyöntekijän taukojumppa on suunniteltu eritoten näyttöpäätteen edessä istuvalle. Se tarjoaa nopean ja tehokkaan tauon työnteosta ja puskuroi kumarrassa istumisen haittoja vastaan. Keho elpyy, kivut pysyvät loitolla ja mieli kirkastuu. 

Laadukas video ohjaa liikkeiden teossa ja kertoo miksi liikettä tehdään ja mihin se vaikuttaa. 

bottom of page
212162307005596