Turvaa selkäsi terveys etätyössä

VENYY Etätyössä

Etätyöläisen ergonomiasta huolehtiminen on työnantajankin etu

 

Työnantajalla on vastuu myös etätyöntekijöidensä turvallisuudesta ja terveydestä. Usein mahdollisuus valvoa ja seurata etätyön kuormittavuutta on kuitenkin hyvin rajallinen. Etätyöntekijän ergonomia nouseekin esille yleensä vasta kehon oireilun myötä. 

Oireet johtuvat useimmiten siitä, että töitä tehdään pitkään samassa asennossa ja huonolla työergonomialla. Istuminen ja kumarassa työskenteleminen aiheuttavat tuki- ja liikuntaelimistön rakenteisiin muutoksia, joita VENYY tehokkaasti ennaltaehkäisee ja kuntouttaa. Esimerkiksi kumarassa istuminen heikentää välilevyjen aineenvaihduntaa, joka johtaa selän kipeytymiseen ja pitkällä aikavälillä rangan rappeutumiseen. VENYY parantaa kudosten nestekiertoa ja hapetusta, sekä tasaa välilevyille kohdistuvaa painetta.

 

Hyvän työergonomian ja asennon vaihtelun lisäksi onnistunut etäpäivä sisältää taukoja. Kotitoimistolla saattaa helposti uppoutua työntekoon ja unohtaa täysin työn tauotuksen. VENYY tarjoaa nopean ja tehokkaan tauon työnteosta. Keho elpyy ja mieli kirkastuu. 

Kotimaisesta innovaatiosta apua

 

VENYY - Passiivinen venytystanko sai alkunsa yli kaksikymmentä vuotta sitten selkään kohdistuneesta hevosen potkusta. Innovaatio ennaltaehkäisee sekä kuntouttaa tehokkaasti etenkin selän ja niska-hartiaseudun kiputiloja. Se tarjoaa helpon, turvallisen ja lääkkeettömän avun. Tuotetta suosittelevat niin lääkärit, liikunnan-alan ammattilaiset kuin Nivelyhdistyksetkin. VENYY on auttanut jo tuhansia suomalaisia. Olisiko nyt sinun vuorosi? 

"Aluksi kotityöskentely oli iloa, myöhemmin se muuttui painajaiseksi. Selkä alkoi särkeämään öisin ja vei yöunet. Päivistä tuli pitkiä ja ikäviä kivun vuoksi. Ystäväni vinkkasi saavansa avun VENYY tangosta. Tilasin sen itselleni ja muutamien päivien kuluttua kivut hävisivät. Voisin sanoa, että pelkällä venyttelyllä sain työmotivaationi takaisin ja viihdyn kotikoneen ääressä ja taukoliikun VENYYn kanssa."  - Liisa 54, Opettaja 
VENYY_Suomi_Finnish_edited_edited.png
Välilevypullistuma_LEIKKAUS_VENYY_tanko_

UUTUUS!

VEnyy leasing

Kasvata työkykyä ja tarjoa etätyöntekijöillesi mahdollisuus parempaan työergonomiaan helposti ja edullisesti kotioloissa.

10kpl VENYY 28€/kpl/kk
20kpl VENYY  23€/kpl/kk

30kpl VENYY 18€/kpl/kk

Hintoihin lisätään alv 24%. Minimi sopimusaika 3kk. Tutustu sopimusehtoihin alta.

Get our news and updates

VENYY uutiset

Tilaa VENYY uutiskirje

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

©2019 Silverplus Oy                      Y-TUNNUS: 2187102-4