212162307005596
top of page
VENYY harjoittelu

VENYY Venyttely

VENYY -venyttely on turvallinen, tehokas ja lääkkeetön tapa ennaltaehkäistä ja hoitaa tuki-ja liikuntaelimistön kiputiloja. Sen lisäksi innovaatiolla voidaan vähentää istumisesta koituvaa haittaa, kohentaa ryhtiä sekä kasvattaa suorituskykyä. Tuotteemme auttaa sinua, oletpa sitten paljon istuva toimistotyöntekijä, kilpaurheilija tai eläkeläinen. VENYY löytää ongelma-alueesi ja aloittaa venytyksen sieltä, missä sille on suurin tarve. 

Venytysohjeet

Aloita harjoittelu käyttämällä VENYYtä kerran päivässä. Kun kehosi on tottunut liikkeisiin ja huomaat venyttelyn tuoman muutoksen, voit alkaa käyttää VENYYtä useammin. Huomaathan, että aluksi lihakset kipeytyvät venyttelystä, kuten mistä tahansa muustakin uuden harjoittelun aloittamisesta. Jatkossa suosittelemme käyttämään tuotetta erityisesti toistoa sisältävien aktiviteettien jälkeen, kuten esimerkiksi pitkän istumisen, siivoamisen, pihatöiden, kuntoilun tai työpäivän jälkeen.

Takaketjun venytys
VENYY - Takaketjun venytys
Toista video

1 Aseta punainen pallo ohjematon numero yhden kohdalle, tai varpaiden eteen jalkojen väliin.

 

Työnnä lantiota hieman taakse ja nojaa rauhalisesti eteen. Ojenna kädet ja rentouta pää käsien väliin. Seiso jalat suorana, polvet neutraalissa asennossa ja hengitä rauhallisesti. Älä paina alaspäin. Keskity olemaan liikkumatta täysin rentona noin 30 sekunnin ajan ja anna VENYYn venyttää sinua.

Siirry sivuvenytykseen suoraan viemällä rauhallisesti VENYYtä sivulle, samalla siirtäen painoa hieman vastakkaiselle lonkalle. Pysäytä liike ja keskity olemaan rentona 30 sekunnin ajan. Tee sama 30 sekunnin venytys myös toiselle puolelle. Palaa takaisin keskelle ja nouse ylös koukistamalla polvia ja avustamalla käsillä.

Rintakehän avaus