VENYY Työpaikalla

Työyhteisön hyvinvoinnin työkalu

 

Huonot työasennot ja liiallinen istuminen ylivenyttävät ja heikentävät selän takaosan lihaksistoa. Niiden tehtävä selkärankaa tukevina lihaksina heikentyy, sillä lihasten ja jänteiden kyky toimia sensoreina venytyksen aiheuttaman asennonmuutoksen seurauksena estyy. Selän lihasten rentoutuessa kuorma siirtyy välilevyille ja nivelsiteille. Välilevyn nestepitoisuus vähenee, nikamavälikorkeus madaltuu ja päätelevyissä havaitaan muutoksia. Selkä alkaa oireilla ja työkyky heikkenee. 

 

Säännöllinen VENYYminen parantaa kudosten nestekiertoa ja hapetusta. Välilevyille saadaan tilaa ja niihin kohdistuvaa painetta tasattua. Tuki- ja liikuntaelimistön oireet helpottavat ja työhyvinvointi kasvaa. 

 

Vähennä työn tuomaa tuki- ja liikuntaelinkuormaa ja kasvata työyhteisösi hyvinvointia hankkimalla työpaikallesi kotimainen hyvinvoinnin innovaatio! Tiesithän, että VENYY on vähennys kelpoinen työhyvinvoinnin työkalu. 

 

Turun ammatti-instituutti

Turun ammatti-instituutissa VENYYminen on osa opiskelua ja työntekoa. "Ammattilaisuutta ei ole vain se että olet hyvä työssäsi, vaan myös se että osaat pitää itsestäsi huolta - pääkopasta ja kehosta", kertoo Mónika Törn liikunnan ja terveystiedon opettaja. Opetushallituksen HOI! hankkeen myötä opiskelijat ja henkilökunta pääsevät VENYYmään säännöllisesti.

Kalasataman apteekki

Kalasataman apteekki toimii myös VENYYn jälleenmyyjänä. "Tuote tuntui heti tehokkaalta. Hankimme Venyy-tangon oman työyhteisön hyvinvoinnin parantamiseksi. Uskon että selkävaivat ainakin meidän apteekissamme vähenevät Venyy-tangon myötä. Saman avun haluamme tarjota asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla" - Leena Melartin, apteekkari

Liedon Kunta

Liedon Kunta kiitti työntekijöitään 2019 joluna liikuttavalla lahjalla. VENYY – Passiiviset venytystangot löytyvät kunnalta lähes joka koulusta ja päiväkodista. Sivistyspalveluiden toimialajohtaja Laila Mäkelä on saanut kentältä positiivista palautetta liikunnallisesta joulutervehdyksestä joka on tuonut iloa henkilökunnan arkeen.

Eurajoen
Kiinteistöpalvelu Oy

Eurajoen ja Porin kiinteistöpalvelu Oy:ssä työntekijöiden hyvinvointi ja työkyky ovat avainasemassa. ”Työntekijöidemme työnkuvat ovat hyvin fyysisiä ja kuormittavia vuodenajasta toiseen. Hankimme toimipisteisiimme VENYY- tangot, koska haluamme työnantajana huolehtia työntekijöidemme terveydestä sekä vähentää tuki-ja liikuntaelinperäisiä sairaslomia. Palaute oli hyvin positiivista ja tulokset niin vaikuttavia, että hankimme lisää tankoja muutaman viikon käytön jälkeen. Tällä hetkellä meiltä löytyy hallilta VENYY myös kotiin lainattavaksi.” kertoo itsekin VENYYstä välilevyn pullistumaan apua saanut toimitusjohtaja Iiro Kovanen.

Get our news and updates

VENYY uutiset

Tilaa VENYY uutiskirje

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

©2021 VENYY Oy                      Y-TUNNUS: 3159730-5