212162307005596
top of page

VENYY Työpaikalla

Työyhteisön hyvinvoinnin työkalu

Huonot työasennot, istuminen ja etukumara altistavat tuki- ja liikuntaelimistön sekä verenkiertoelimistön ongelmille. Lihakset kiristyvät, niiden aineenvaihdunta ja hapetus heikkenee ja nivelkulmat saattavat muuttua. Ajan saatossa nivelet alkavat kipeytyä ja vaurioitua, ja riski verenkiertoelimistön sairauksille kasvaa.

 

VENYY - tanko on yksityiskäyttöön sekä ammattikäyttöön soveltuva passiivinen venyttelylaite, jonka avulla ennaltaehkäistään ja hoidetaan tuki- ja liikuntaelinvaivoja, vähennetään istumisesta koituvaa haittaa, parannetaan ryhtiä sekä kehitetään suorituskykyä. Säännöllisen VENYYmisen myötä kudosten nestekierto ja hapetus paranevat,  välilevyille saadaan tilaa sekä niille kohdistuvaa painetta tasattua. Passiivisen venyttelyn avulla lihas kasvaa pituutta, korjaten tehokkaasti lyhentyneen lihasryhmän aiheuttamia nivelkulmien muutoksia ja niiden tuomia oireita.

 

Vähennä työn tuomaa tuki- ja liikuntaelinkuormaa ja kasvata työyhteisösi hyvinvointia hankkimalla työpaikallesi kotimainen hyvinvoinnin innovaatio! Tiesithän, että VENYY on vähennys kelpoinen työhyvinvoinnin työkalu. 

 

TAI logo.jpg

Turun ammatti-instituutti

Turun ammatti-instituutissa VENYYminen on osa opiskelua ja työntekoa. "Ammattilaisuutta ei ole vain se että olet hyvä työssäsi, vaan myös se että osaat pitää itsestäsi huolta - pääkopasta ja kehosta", kertoo Mónika Törn liikunnan ja terveystiedon opettaja. Opetushallituksen HOI! hankkeen myötä opiskelijat ja henkilökunta pääsevät VENYYmään säännöllisesti.

Kalasataman apteekki logo.jpg

Kalasataman apteekki

Kalasataman apteekki toimii myös VENYYn jälleenmyyjänä. "Tuote tuntui heti tehokkaalta. Hankimme Venyy-tangon oman työyhteisön hyvinvoinnin parantamiseksi. Uskon että selkävaivat ainakin meidän apteekissamme vähenevät Venyy-tangon myötä. Saman avun haluamme tarjota asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla" - Leena Melartin, apteekkari

Liedon kunta.jpg

Liedon Kunta

Liedon Kunta kiitti työntekijöitään 2019 joluna liikuttavalla lahjalla. VENYY – Passiiviset venytystangot löytyvät kunnalta lähes joka koulusta ja päiväkodista. Sivistyspalveluiden toimialajohtaja Laila Mäkelä on saanut kentältä positiivista palautetta liikunnallisesta joulutervehdyksestä joka on tuonut iloa henkilökunnan arkeen.

Eurajoen kiinteistöpalvelu Oy.jpg

Eurajoen
Kiinteistöpalvelu Oy

”Työntekijöidemme työnkuvat ovat hyvin fyysisiä ja kuormittavia vuodenajasta toiseen. Hankimme toimipisteisiimme VENYY- tangot, koska haluamme työnantajana huolehtia työntekijöidemme terveydestä sekä vähentää tuki-ja liikuntaelinperäisiä sairaslomia. Palaute oli hyvin positiivista ja tulokset niin vaikuttavia, että hankimme lisää tankoja muutaman viikon käytön jälkeen. Tällä hetkellä meiltä löytyy hallilta VENYY myös kotiin lainattavaksi.” kertoo itsekin VENYYstä välilevyn pullistumaan apua saanut toimitusjohtaja Iiro Kovanen.

bottom of page
212162307005596