Kasvata työergonomiaa tai hoida kiputilojasi lääkkeettömästi - 

kotimaisen innovaation voimin!

Etätyöntekijän taukojumppa

Tuotenro: 00008
€4,95
Varastossa
1
Tuotetiedot

Työnantajalla on vastuu myös etätyöntekijöidensä terveydestä. Usein mahdollisuus valvoa etätyön kuormittavuutta on kuitenkin hyvin rajallinen. Etätyöntekijän ergonomia nouseekin esille yleensä vasta kehon oireilun myötä.

Oireet johtuvat useimmiten siitä, että töitä tehdään pitkään samassa asennossa ja huonolla työergonomialla. Istuminen ja kumarassa työskenteleminen aiheuttavat tuki- ja liikuntaelimistön rakenteisiin muutoksia, joita VENYY tehokkaasti ennaltaehkäisee ja kuntouttaa.

Kotitoimistolla saattaa helposti myös uppoutua työntekoon ja unohtaa täysin työn tauotuksen. Laadukas video ohjaa liikkeiden teossa ja kertoo miksi liikettä tehdään ja mihin se vaikuttaa. Etätyöntekijän taukojumppa tarjoaa nopean ja tehokkaan tauon työnteosta. Keho elpyy, kivut pysyvät loitolla ja mieli kirkastuu.

Hinta sisältää viisi lataus kertaa. Lataa jumppa työkoneelle, kotikoneelle, puhelimeen.. jne. Saat jumpan ikiomaksi ja voit katsoa sen milloin vain uudestaan!
Huomaathan että videot ovat VENYY Oy:n omaisuutta. Niiden tai niiden osien luvaton käyttö ja levittäminen kaikissa muodoissaan on kiellettyä. Videot ovat tarkoitettu vain niiden ostajien henkilökohtaiseen käyttöön. Kaikki videomateriaalin väärinkäytökset on ehdottomasti kielletty.
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Get our news and updates

VENYY uutiset

Tilaa VENYY uutiskirje

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

©2020 VENYY Oy                      Y-TUNNUS: 3159730-5