212162307005596
top of page
Yhteystiedot

Yhteystiedot

VENYY Oy 
 

Pappilanpolku 1
 

21310 Vahto

www.venyy.com

Y-TUNNUS: 3159730-5

Asiakaspalvelu

ma-pe  9.00-15.00

+358 40 772 4004


info@venyy.com

Ota yhteyttä 
Kiitos yhteydenotostanne!
Tietoa yrityksestä
Tuotepakkaus_front.jpg

Tietoa yrityksestä

VENYY – Passiivinen venytystanko on aikoinaan ollut Silverplus Oy:n kehittämä innovaatio ja yrityksen omistama tuotemerkki. Silverplus Oy on vuonna 2010 perustettu turkulainen perheyritys, joka sai alkunsa aikuisille räätälöidystä Silverplus lihaskuntoklubista.   

 

VENYYn kehittäjä, Sarita Alanko, sai ajatuksen aikuisten omasta kuntosalikonseptista gerontologian luennolla. Saritalla on pitkä työhistoria sekä terveydenhoidon, että liikunnan puolelta ja hän oli vuosien mittaan työssään todennut, että terveydenhoidon ja liikunta-alan olisi kohdattava paremmin. Terveydenhoidon sektorilla oli liian vähän tietoa liikunnan tuomista ennaltaehkäisevistä sekä kuntouttavista terveysvaikutuksista. Kun taas liikunnan puolella tietoa puuttui aikuisen ihmisen liikuttamisesta, jolla iän ja mahdollisten vammojen tuomat rajoitteet saattoivat osin vaikuttaa tekemiseen. Sarita koki myös että aikuisilta puuttui oma paikka, missä liikkua. Tämän ajatuksen ympärille syntyi aikoinaan Silverplus lihaskuntoklubi, joka oli perheyrityksen omistuksessa alku syksyyn 2019.

 

VENYY -Passiivinen venytystanko oli osa Silverplus Metodia alusta asti ja auttoi vuosien saatossa satoja kuntosalin asiakkaita kuntoutumaan ja eroon kivuistaan. Vuonna 2017 innovaatio mallisuojattiin ja tuotemerkki rekisteröitiin. VENYYn kasvattessa suosiottaan yrityksen toiminta keskitettiin loppu vuonna 2019 pelkästään VENYY konseptiin. 

Syksyllä 2020 toiminnan laajentuessa ja omistuspohjan kasvaessa VENYYn liiketoimintasta vastaa jatkossa VENYY Oy. 

Sijoittajat

Jälleenmyyjät -Liity Meihin

JÄLLEENMYYJÄT

Uusimaa

VENYY on ollut myynnissä Kalasataman apteekissa tammikuusta 2020. "Tuote tuntui heti tehokkaalta. Hankimme Venyy-tangon oman työyhteisön hyvinvoinnin parantamiseksi. Uskon että selkävaivat ainakin meidän apteekissamme vähenevät Venyy-tangon myötä. Saman avun haluamme tarjota asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla." - Leena Melartin, apteekkari

tuotekuva11.png

Fysioterapeutti Tuula Ylläsjärvi   tykästyi itse VENYY - tankoon ja otti tuotteen myyntiin  Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevaan Hyvänolon keskukseseen. 

"VENYY on helppo- yksinkertainen- toimiva kotiharjoituksiin asiantuntijan ohjaamana yksilöllisesti." - Tuula Ylläsjärvi, fysioterapeutti

Askelissa Katja.jpg

"VENYY on todella tehokas ja helppokäyttöinen, eikä vie päivästä aikaa kuin 3min. Nykyisin ihmiset liikkuvat vähemmän ja istuvat paljon, kun taas toisilla saattaa olla hyvinkin fyysisesti kuormittava työ, VENYYstä on monelle hyötyä. Innostuin tuotteesta todettuani sen hyödyt ja halusin mukaan myös jälleenmyyjäksi. Kaiken muun hyvän lisäksi tuote on kotimainen. Tuotteeseen voi tulla tutustumaan hoitolaan ja yritysesittelyt ovat myös mahdollisia! " - Katja Tuovinen, sairaanhoitaja, jalkojenhoidon at

tuotekuva11.png

Turun seutu

Keski- Suomi

Myllyn_apteekki_rintakehän_avaus.jpg

"Meillä on ollut yli  kahden vuoden ajan Venyy-tanko myynnissä. Haluamme edistää ja tukea ihmisten hyvinvointia ja Venyy on erinomainen apuväline siihen. Mm. haasteelliset työasennot voivat aiheuttaa jumeja ja kiristystä kroppaan. On hienoa, kun olemme nyt voineet tarjota aivan uudentyyppistä apua näihin vaivoihin. Venyy on koko kropan nopea ja tehokas venyttäjä. Tietoisuus Venyystä ja sen hyödyistä on lisääntynyt ja monet tietävätkin tulla kysymään tankoa. Huomasimme myös sen olevan hyvä joululahjavinkki." - Maria Ketola, Proviisori

Anu Torkkeli.jpg

"Kun vuonna 2017 näin VENYYn ensimmäisen kerran, niin innostuin siitä heti. Kotimainen terveyttä ja hyvinvointia edistävä innovaatio, jota on nopea ja helppo käyttää. VENYY sopii erittäin hyvin toimistoille, sillä pitkä istuminen tietokoneen ääressä kuormittaa huomaamatta kehoa monesta kohtaa. 

Tervetuloa kokeilemaan tätä huipputuotetta toimistolleni Salon IoT Campuksella! Yritysesittelyt ovat myös mahdollisia, kysy lisää ja tule VENYYmään!" - Anu Torkkeli, Hyvinvointivalmentaja

Keski-Suomi

rajattu tuotekuva.png

"Kiinnostuin VENYY - tangosta marraskuussa 2020. Työssäni tapaan vastaanotolla paljon asiakkaita, joita kuormittavat erinlaiset kropan kireydet ja liikerajoitteet. Venyy-tanko on loistava hyvinvoinnin työkalu, sillä sen avulla psytyy tekemään helppoja ja tehokkaita harjoituksia koti- ja työympäristössä. Se mahdollistaa lyhyet passiiviset venyttelyt ja aktiiviset lihaskuntoharjoitteet. Kokonaisuudessaan se on helppokäyttöinen kuntoutus tai kuntoiluväline niin kotiin kuin työyhteisöönkin."

- Erika Nurmela, Koulutettu Hieroja

Hyvinvointikeskus Lumme.jpg

”Tutustuin syksyllä 2020 passiiviseen ketjuvenytykseen ja testasin asiaa "rautakanki versiona"  ja kiinnostuin sen vaikuttavuudesta heti. Toimin yrittäjänä hyvinvoinnin parissa ja halusin ehdottomasti tilata hoitolaani tämän tuotteen, jotta voin auttaa myös muita saamaan sen hyödyt. Vastaanotto on ollut hyvä ja tuotetta on kehuttu paljon ennenkaikkea sen tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta."

- Pipsa Angelin, Hieroja - kosmetolgi

VENYY jälleenmyyjäksi?

Rakenna kanssamme parempi tulevaisuus 

Tuki-ja liikuntaelin ongelmat vaivaavat yhä useampia ja useampia. Ihmiset etsivät jatkuvasti tapoja ratkaista ja hoitaa näitä ongelmia.

 

Palkittu kotimainen innovaatio VENYY - Passiivinen venytystanko on uudenlainen ja tehokas hyvinvoinnin työkalu yksityis- ja ammattikäyttöön. Lihasten kiristyttyä nestekierto ja hapetus heikkenee ja nivelkulmat saattavat muuttua. VENYY ennaltaehkäisee ja kuntouttaa tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja, vähentää istumisesta koituvaa haittaa, parantaa ryhtiä sekä kehittää suorituskykyä. 

Mitä jos sinä yrittäjänä voisit tarjota asiakkaillesi lääkkeettömän, turvallisen, helpon ja tehokkaan ratkaisun näihin ongelmiin? Toimitpa sitten vähittäismyynnissä, kuntoutuksessa, liikunnan tai kilpaurheilun parissa, olemme kiinnostuneita uusista yhteistyökuvioista.

 

Mietitään yhdessä, miten saamme rakennettua yhteistyöstämme mahdollisimman hedelmällistä.

VENYY on auttanut jo tuhansia suomalaisia. Liity joukkoomme ja levitä VENYYn ilosanomaa!​​

Ota yhteyttä

Etelä-Suomi                                     

Jeanette Lindwall                              

Toimitusjohtaja                                 

jeanette@venyy.com                         

0405307015   

 

Keski- ja Pohjois- Suomi

Laura Tuominen

Kehitysjohtaha

laura@venyy.com

0440480995

Sijoittajille

Sijoittajille

Olemme työskennelleet terveydenhuollon ja liikunnan parissa lähes kaksi vuosikymmentä. Näiden kahden alan ymmärtäminen on antanut meille mahdollisuuden nähdä asioita uudella tapaa.

Yli kymmenen vuotta sitten kehitimme ainutlaatuisen tuotteen: VENYY - Passiivisen venytystangon. Se on tehokas, lääkkeetön, helppo ja turvallinen tapa hoitaa tuki- ja liikuntaelin vaivoja itsenäisesti. VENYY on hyvinvoinnin uudenlainen työkalu, joka soveltuu niin yksityis- kuin ammattikäyttöön. 

Jokainen VENYY valmistetan Suomessa korkealaatuisista materiaaleista, jotta voimme taata ensiluokkaisen tuotteen. Tuki- ja liikuntaelin ongelmien hoitaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! 

Kiinnostuitko innovaatiostamme? 

Ota yhteyttä

Jeanette Lindwall

Toimistusjohtaja

jeanette@venyy.com

0405307015

bottom of page
212162307005596