Yhteystiedot

VENYY Oy 
 

Pappilanpolku 1
 

21310 Vahto

www.venyy.com

Y-TUNNUS: 3159730-5

Asiakaspalvelu

ma-pe  9.00-16.00

+358 40 772 4004
info@venyy.com

Ota yhteyttä 
 

Tietoa yrityksestä

VENYY – Passiivinen venytystanko on aikoinaan ollut Silverplus Oy:n kehittämä innovaatio ja yrityksen omistama tuotemerkki. Silverplus Oy on vuonna 2010 perustettu turkulainen perheyritys, joka sai alkunsa aikuisille räätälöidystä Silverplus lihaskuntoklubista.   

 

VENYYn kehittäjä, Sarita Alanko, sai ajatuksen aikuisten omasta kuntosalikonseptista gerontologian luennolla. Saritalla on pitkä työhistoria sekä terveydenhoidon, että liikunnan puolelta ja hän oli vuosien mittaan työssään todennut, että terveydenhoidon ja liikunta-alan olisi kohdattava paremmin. Terveydenhoidon sektorilla oli liian vähän tietoa liikunnan tuomista ennaltaehkäisevistä sekä kuntouttavista terveysvaikutuksista. Kun taas liikunnan puolella tietoa puuttui aikuisen ihmisen liikuttamisesta, jolla iän ja mahdollisten vammojen tuomat rajoitteet saattoivat osin vaikuttaa tekemiseen. Sarita koki myös että aikuisilta puuttui oma paikka, missä liikkua. Tämän ajatuksen ympärille syntyi aikoinaan Silverplus lihaskuntoklubi, joka oli perheyrityksen omistuksessa alku syksyyn 2019.

 

VENYY -Passiivinen venytystanko oli osa Silverplus Metodia alusta asti ja auttoi vuosien saatossa satoja kuntosalin asiakkaita kuntoutumaan ja eroon kivuistaan. Vuonna 2017 innovaatio mallisuojattiin ja tuotemerkki rekisteröitiin. VENYYn kasvattessa suosiottaan yrityksen toiminta keskitettiin loppu vuonna 2019 pelkästään VENYY konseptiin. 

Syksyllä 2020 toiminnan laajentuessa ja omistuspohjan kasvaessa VENYYn liiketoimintasta vastaa jatkossa VENYY Oy. 

 

Sijoittajat

Olemme työskennelleet terveydenhuollon ja liikunnan parissa lähes kaksi vuosikymmentä. Näiden kahden alan ymmärtäminen ja osaaminen on antanut meille mahdollisuuden nähdä asioita uudella tapaa.

 

Yli kymmenen vuotta sitten kehitimme ainutlaatuisen tuotteen: VENYY – passiivisen venytystangon. Se on tehokas, lääkkeetön, helppo ja turvallinen tapa hoitaa tuki- ja liikuntaelin vaivoja itsenäisesti. VENYY on hyvinvoinnin uudenlainen työkalu, joka soveltuu niin yksityis- kuin ammattikäyttöön. 

Jokainen VENYY valmistetaan Suomessa korkealaatuisista materiaaleista, jotta voimme taata ensiluokkaisen tuotteen. Tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitaminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Kiinnostuitko innovaatiostamme? 

Ota yhteyttä

Jeanette Lindwall

Toimitusjohtaja

jeanette@venyy.com

0405307015

 

Jälleenmyyjät

Rakenna kanssamme parempi tulevaisuus 

Tuki-ja liikuntaelin ongelmat vaivaavat yhä useampia ja useampia. Ihmiset etsivät jatkuvasti tapoja ratkaista ja hoitaa näitä ongelmia.

 

Palkittu kotimainen innovaatio VENYY - Passiivinen venytystanko on uudenlainen ja tehokas hyvinvoinnin työkalu yksityis- ja ammattikäyttöön. Lihasten kiristyttyä nestekierto ja hapetus heikkenee ja nivelkulmat saattavat muuttua. VENYY ennaltaehkäisee ja kuntouttaa tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja, vähentää istumisesta koituvaa haittaa, parantaa ryhtiä sekä kehittää suorituskykyä. 

Mitä jos sinä yrittäjänä voisit tarjota asiakkaillesi lääkkeettömän, turvallisen, helpon ja tehokkaan ratkaisun näihin ongelmiin? Toimitpa sitten vähittäismyynnissä, kuntoutuksessa, liikunnan tai kilpaurheilun parissa, olemme kiinnostuneita uusista yhteistyökuvioista.

 

Mietitään yhdessä, miten saamme rakennettua yhteistyöstämme mahdollisimman hedelmällistä.

VENYY on auttanut jo tuhansia suomalaisia. Liity joukkoomme ja levitä VENYYn ilosanomaa!​​

Ota yhteyttä
Laura Tuominen 

Kehitysjohtaja
laura@venyy.com 

0440480995

JÄLLEENMYYJÄT

VENYY on ollut myynnissä Kalasataman apteekissa tammikuusta 2020. "Tuote tuntui heti tehokkaalta. Hankimme Venyy-tangon oman työyhteisön hyvinvoinnin parantamiseksi. Uskon että selkävaivat ainakin meidän apteekissamme vähenevät Venyy-tangon myötä. Saman avun haluamme tarjota asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla." - Leena Melartin, apteekkari

"Meillä on ollut yli vuoden ajan Venyy-tanko myynnissä. Haluamme edistää ja tukea ihmisten hyvinvointia ja Venyy on erinomainen apuväline siihen. Mm. haasteelliset työasennot voivat aiheuttaa jumeja ja kiristystä kroppaan. On hienoa, kun olemme nyt voineet tarjota aivan uudentyyppistä apua näihin vaivoihin. Venyy on koko kropan nopea ja tehokas venyttäjä. Tietoisuus Venyystä ja sen hyödyistä on lisääntynyt ja monet tietävätkin tulla kysymään tankoa. Huomasimme myös sen olevan hyvä joululahjavinkki." - Maria Ketola, Proviisori

Get our news and updates

VENYY uutiset

Tilaa VENYY uutiskirje

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

©2020 VENYY Oy                      Y-TUNNUS: 3159730-5