212162307005596
top of page

"Käytämme VENYY tankoja osana fysioterapeutin ohjausta. Kokemukset ovat pelkästään hyviä."

 

- Katja Viikari, fysioterapeutti, Saga Care

Ammattilaiset

Passiivinen venytystanko tehostaa kuntoutusta ja mahdollistaa niin vastaanotolla kuin kotona liikkeiden tekemisen  turvallisesti. 

Suurin osa tuki-ja liikuntaelin vaivoista aiheutuu lihaskireyksistä ja lihasepätasapainosta. Lihaksen kiristyttyä sen nestekierto ja hapetus heikkenee, ja nivelkulmat saattavat muuttua. Pitkällä aikavälillä tilanne johtaa nivelen vaurioitumiseen. Kuntoutuksessa nivelen liikeratoja lähdetään parantamaan. Oikeanlainen venyttely saattaa kuitenkin olla monelle hyvin haastavaa tai jopa mahdotonta. Mm. suuri lihaskireys, korkea ikä, vammat ja ylipaino ovat usein rajoittavia tekijöitä. Monet eri terveyden-alan ammattilaiset, fysioterapeutit, naprapaatit, kuntoutuslaitokset, hoitokodit ja lääkärit ovat kokeneet VENYYn hyväksi apuvälineeksi työssään eri kohderyhmillä.

 

VENYY tehostaa kuntoutusta ja mahdollistaa niin vastaanotolla kuin kotona liikkeiden tekemisen oikeanoppisesti ja turvallisesti. Näin kuntoutuksen progressio säilyy ja tulokset paranevat.

 

 

venyytanko.png

VENYY mukana Monialaisessa kuntoutus – kehitysohjelmassa

"Suomalainen innovaatio VENYY - Passiivinen venytystanko lähti mukaan Monialaiseen kuntoutus - kehitysohjelmaan voidakseen olla osana kehittämässä uutta avomuotoista ja arjen toimintoja tukevaa kotikuntoutuskenttää."

Monialainen kuntoutus - kehitysohjelma on Suomen Yrityskehityksen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yhteistyössä toteuttama ohjelma, jonka tavoitteen on luoda uusia helposti lähestyttäviä ja käyttöönotettavia kuntoutusalan tuote- ja palvelukokonaisuuksia sekä parantaa kuntoutustoiminnan laatua. Ohjelmaan on valittu alansa parhaimmat toimijat, joiden yhteistyön avulla varmistetaan toiminnan laadukkuus. 

Lue lisää ja tutustu kehitysohjelmaan tästä.


 

Mukana kehitysohjelmassa Fysioline Oy, Silverplus Oy, Peurunka Oy, Pihlajalinna Oyj, KK-Verve Oy, Kruunupuisto Oy, Kankaanpään Kangaspolku Oy ja KotiData Oy. Ohjelmasta vastaavat Suomen Yrityskehitys ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK.

bottom of page
212162307005596