Tietoturvakäytäntö

TIETOSUOJASELOSTE 

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Rekisterinpitäjä 

VENYY Oy 

Pappilanpolku 1

21310 Rusko

Y-tunnus: 3159730-5

Yhteydenotot

Rekisterinpitäjän sähköpostiosoite: info@venyy.com

 

Henkilötiedot – Yksityisyyden suoja

Alla olevien tietojen tarkoitus on antaa sinulle asiakkaana tietoja siitä, mitä henkilötietoja sivuillamme (venyy.com) kerätään ja miten näitä henkilötietoja käytetään. Yksityisyyden suojasi on tärkeää VENYY Oy:lle ja noudatamme kaikkia soveltuvia yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä, mukaan lukien henkilötietolakia ja Yleistä Tietosuoja-asetusta (GDPR).

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan ja Paytrailin maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa palveluntarjoalle, jotta tarjoaja voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan ja Paytrailin oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

 

Suostumus

Huomioi, että joitakin henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella esimerkiksi markkinoinnissa, mukaan lukien uutiskirje ja yhteydenotot. Rekisteröitymällä uutiskirjeen tilaajaksi hyväksyt tällaisen henkilötietojesi käsittelemisen. Katso alta, miten henkilötietojasi tullaan käsittelemään tässä yhteydessä.

 

Kerätyt henkilötiedot

VENYY Oy kerää henkilötietoja, kun rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksemme, rekisteröit myyntitilauksen varastoillemme, teet ostoksia sivulla venyy.com – sivulle ja/tai osallistut VENYY Oy:n järjestämiin kilpailuihin. Keräämme myös evästeiden kautta tietoja siitä, miten käytät internet sivujamme. 

VENYY Oy kerää ja käsittelee seuraavia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, jossain tapauksissa saatamme pyydämme syntymäpäivääsi ja hyväksyntääsi tietojen käyttämiseen markkinoinnissa, mukaan lukien uutiskirjeet sähköpostitse/tekstiviestillä ja muut suoramarkkinointitavat, sekä viestinnässä sellaisten sosiaalisten medioiden kautta, joissa olet hyväksynyt yhteyden kanssamme. Voimme myös käyttää henkilötietojasi kohdistaaksemme sinuun suoramarkkinointiin internetissä ja sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai Googlessa.

Joissain tapauksissa tietoja saatetaan hankkia myös kolmansilta osapuolilta muun muassa henkilötietojen laadunvarmistukseen liittyen.

 

Miten VENYY Oy käyttää henkilötietojasi - ja kuka voi käyttää niitä

VENYY Oy käyttää kerättyjä henkilötietoja ainoastaan markkinointitarkoituksiin tai sivuilta tehtyjen ostojen yhteydessä. VENYY Oy kerää tietoja, jotta voimme tarjota asiakkaillemme asianmukaisia, asiakkaan intresseihin sopivia tarjouksia. Lisäksi tietoja käytetään hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi sivustollamme venyy.com.

VENYY Oy toimii tuotteen valmistajana sekä vastaa VENYY tuotemerkistä, Y-tunnus 3159730-5, on käsiteltyjen henkilötietojen osalta rekisterinpitäjä. VENYY Oy ei myy tai siirrä meille annettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille – mikä tarkoittaa, että et vastaanota tietoja antamiesi henkilötietojen perusteella muilta yhtiöiltä kuin meiltä

Henkilötietojesi käsittely tapahtuu EU –alueella. Verkkosivujen toimittajan pääservierit sijaitsevat Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Mikäli tietoja siirretään Yhdysvaltoihin, toimittajaamme koskee EU: n komission hyväksymät vakiomuotoiset sopimusehdot. Tämä tarkoittaa sitä, että toimittajamme suojaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten EU- -alueella käsitellessä.

Henkilötietojen käsittely tehdään joko perustuen sopimuksen täyttämiseen, jos täytämme sopimuksen kanssasi, suostumuksen perusteella (kuten markkinoinnissa tai uutiskirjeiden osalta), tai VENYY Oy:n laillisten velvollisuuksien täyttämiseksi esimerkiksi kirjanpitoa tms. varten.

Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun henkilötietoja tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten tiedot kerättiin. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilötiedot markkinointitarkoituksiin poistetaan mikäli asiakkuuden rekisteröinti peruutetaan. Tilausten tekemiseen tai sopimuksiin VENYY Oy:n kanssa liittyvät henkilötiedot poistetaan, kun sopimus on täytetty ja kaikki sopimuksen ehdoista johtuvat velvoitteet ovat täytetty.

Henkilötiedot, jotka liittyvät VENYY Oy:n laillisten velvollisuuksien toteuttamiseen poistetaan niin pian, kun lailliset velvoitteet ovat täytetty. Sinua ei vaadita antamaan VENYY Oy:lle henkilötietoja, mutta se saattaa olla edellytyksenä tavaroiden ja palveluiden vastaanottamiselle. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi koskien henkilötietojen käsittelemistä markkinointitarkoituksiin. Helpoin tapa suostumuksen peruuttamiseen on peruuttaa uutiskirjeen tilaaminen jokaisen uutiskirjeen alareunaan sisällytettyä linkkiä hyödyntämällä. Olet oikeutettu tekemään valituksen henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaviranomaiselle, katso lisää osoitteesta www.tietosuoja.fi.

 

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä VENYY Oy:n käsittelemistä itseesi liittyvistä henkilötiedoista, haluat päästä käsiksi niihin tai poistaa ne, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@venyy.com