212162307005596
top of page
Search
  • Writer's pictureVENYY Tiimi

2 vuotta särkenyt olkapää rauhottui jo muutaman venyttely kerran jälkeen

Updated: Dec 7, 2021

"Jatkuva särky on hävinnyt kokonaan. Aamuisin on kipeyttä kun on nukkunut sen päällä. Mut aivan h*****n hyvä juttu. Ei tarvii enää miättii et leikataanko se ja tuleeko enää kalua siitä." - Jani


Janilla VENYY rauhoitti kipeän olkapään jo muutaman venyttely kerran jälkeen

Jani työskentelee Eurajoen ja Porin kiinteistöpalvelu Oy:ssä jossa työntekijöiden hyvinvointi ja työkyky ovat avainasemassa.

”Työntekijöidemme työnkuvat ovat hyvin fyysisiä ja kuormittavia vuodenajasta toiseen. Hankimme toimipisteisiimme VENYY- tangot, koska haluamme työnantajana huolehtia työntekijöidemme terveydestä sekä vähentää tuki-ja liikuntaelinperäisiä sairaslomia. Palaute oli hyvin positiivista ja tulokset niin vaikuttavia, että hankimme lisää tankoja muutaman viikon käytön jälkeen. Muun muassa yhdellä työntekijällemme, Janilla, kaksi vuotta yötäpäivää särkenyt olkapää rauhottui jo muutaman venyttelykerran jälkeen. Janin tapauksessa ostimme hänelle VENYYn myös kotiin. Tällä hetkellä meiltä löytyy hallilta VENYY myös kotiin lainattavaksi,” kertoo itsekin VENYYstä välilevyn pullistumaan apua saanut toimitusjohtaja Iiro Kovanen.



492 views0 comments
bottom of page
212162307005596