212162307005596
top of page

About Us

Liikkuva Kiloinen -valmennus

Liikkuva Kiloinen -etävalmennus on sinulle, joka kaipaat avaimia oikeanoppiseen ja kehittävään liikuntaan, sekä haluat samalla tukea painonpudotukseen elintapamuutoksen kautta.

 

Liikkuva Kiloinen -valmennus on terveydenhuollon ja painonhallinnan huippuasiantuntijoiden kehittämä. Valmennuksen avulla saat kokonaisvaltaisen tuen tuki- ja liikuntaelimistön vahvistamiselle ja hyvän alun pysyvälle painonpudotukselle.

Freelancer Working from Home

Mitä Liikkuva Kiloinen -etävalmennukseen kuuluu?

Liikkuva Kiloinen -valmennus yhdistää terveyden ja hyvinvoinnin kaksi tärkeää osa-aluetta: kehon liikkuvuuden ja lihaksiston vahvistamisen VENYY-tangolla ja Kiloinen -ohjelmaan perustuvaan ravitsemus- ja elintapa-osion. Näin saat kokonaisvaltaisen tuen tuki- ja liikuntaelinten vahvistamiseksi ja hyvä alun pysyvälle painonpudotuksellesi.

 

Liikkuva Kiloinen -valmennus toteutetaan yhteistyönä Venyy:n ja Suomen Painoklinikan asiantuntijoiden sekä elintapayhtiö Edeventin välillä. 

 

6 kuukauden valmennus toteutetaan etänä. Hinta sisältää VENYY tangon & ohjematon ja 13 yhteistä valmennuskertaa huippuammattilaisten kanssa. Liikkuva Kiloinen valmennus alkaa 1.11.2022. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa oma paikkasi ajoissa! 

Mikä on Kiloinen™?

Kiloinen™ on terveydenhuollon ammattilaisten ja painonhallinnan asiantuntijoiden laatima ryhmämuotoinen valmennusohjelma sinulle, joka haluat tukea ja tsemppiä painonpudotukseen, parempaan ruokavalioon ja terveempään elämään. Kiloinen-valmennuksen on kehittänyt suomalainen elintapayhtiö Edevent. 

 

Valmennuksen Kiloinen-osiossa syöt terveellisemmin ja löydät oman tavan syödä hyvin. Saat myös valmennusta parempaan palautumiseen ja motivaatiota painonpudotukseen.

 

Kiloinen -osion ohjaaja on innostava ja painonhallintaan perehtynyt laillistettu ravitsemusterapeutti. Valmennukseen on mahdollista yhdistää Suomen Painoklinikan asiantuntijoiden vastaanotot, joista saat yksilöllistä tukea painonpudotukseen ja voit hyödyntää mm. lihavuuden lääkehoitoa.

 

Liikkuva Kiloisen kuudessa (6) Kiloinen -etätapaamisissa tutustut seuraaviin painonhallinta-teemoihin innostavasti ja asiantuntevasti:

 

·      Ruoka & Ravitsemus

·      Jaksaminen & Palautuminen

·      Mieli & Motivaatio

·      Terveys

painoklinikka_tietokonekuva-2.png

Mitä tarvitsen osallistuakseni ja voiko kuka tahansa osallistua?

Koska Liikkuva Kiloinen -on ryhmämuoitoinen etävalmennus, voit osallistua mistä päin Suomea tahansa! Tarvitset vain tietokoneen, puhelimen tai tablettitietokoneen, jossa on toimiva internetyhteys. Saat jokaisen valmennuskerran linkin sähköpostiisi etukäteen, ja klikkaamalla linkkiä avaat yhteyden valmennukseen kun ryhmätapaaminen alkaa. Ryhmän ohjaajat toivottavat sinut tervetulleeksi, ja tukevat matkaasi kohti liikuntaelimistön vahvistamista ja elintapamuutoksilla tehtyä painonpudotusta!

Valmennustapaamisia on yhteensä 13, ja ensimmäinen tapaaminen on ti 1.11.2022 klo 18. Tämän jälkeen ryhmä kokoontuu seuraavaan 6 kuukauden aikana kuusi (6) kertaa Venyy-tankoharjoittelun merkeissä, ja kuusi (6) kertaa Kiloinen-elintapavalmennusta varten.

Valmentajasi

Miten pääsen mukaan?

Hankkimalla verkkokaupastamme Liikkuva Kiloinen -tuotteen. Huomioi, että paikkoja on rajoitetusti, joten varaa oma paikkasi mahdollisimman pian. 

 

Kun maksu on suoritettu, saat sähköpostiisi erillisen linkin, jolla pääset ilmoittautumaan valmennusosioon. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

bottom of page
212162307005596