212162307005596
top of page
Etsi
  • Writer's pictureVENYY Tiimi

Selkäkipu hävisi kaikilta muutamassa päivässä

Päivitetty: 9. helmik. 2022

Tuki- ja liikuntaelin kuormitus on monessa kauneudenalan ammatissa huomattavan suuri. Vaikka hetki kosmetologilla tai kampaajalla on asiakkaalle hemmottelua ja käynti rentouttava, saattaa se olla ammatinharjoittajalle jotain aivan muuta. Vaikeat työasennot, joissa on voimakas etukumara, sekä usein käsien staattista kannattelua, aiheuttavat ajan saatossa kehoon kiputiloja ja tuki- ja liikuntaelimistön muutoksia. Monille työpäivän läpi vetäminen saattaa jopa tarkoittaa kivun kanssa elämistä.


Naantalilainen kauneudenhoitoalan yritys Le Sorelle lähti tammikuun alussa testaamaan mielenkiinnolla VENYY tankoa. Tuki- ja liikuntaelinkivut olivat kauneudenalan ammattilaisille valitettavan tuttuja ja jokainen olikin saanut tuntea kehossaan ammatin kuormittavuuden.


Muutaman viikon käytön jälkeen osa työntekijöistä oli yrittäjä Heidi Paavolan mukaan "koukussa" kotimaiseen innovaatioon. Tuotteen käyttöä aloittaessa kaikilla työntekijöillä oli selkävaivoja. Paavolan mukaan selkäkivut helpottivat kaikilla vain muutaman päivän jälkeen käytön aloittamisesta. Alina Saarinen, toinen Le Sorelle yrittäjistä, kertoo että henkilökunta on selän hyvinvoinnin lisäksi huomanneet VENYY tangon parantaneen ryhtiä ja notkistaneen kehoa. Moni oli myös todennut, että mikäli VENYYn käytöstä on pidempi tauko, sen huomaa kehossa nopeasti. Paavola ja Saarinen kannustavatkin henkilökuntaansa käyttämään tuotetta säännöllisesti pienentämään työperäistä tuki- ja liikuntaelin kuormitusta.

Kuva: Le Sorelle

331 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page