212162307005596
top of page
Etsi
  • Writer's pictureVENYY Tiimi

Pystyn taas heittämään frisbeegolfia, hetki sitten pukeminenkin tuotti kipua.

Päivitetty: 7. jouluk. 2021

"Olkapääkipu alkoi talvella 2020 lievällä kivulla, joka muuttui pahemmaksi. Kipu vaikutti elämään niin, että oli tosi vaikeaa nukkua kun ei saanut sellaista asentoa missä ei olisi tuntunut kipua, ja kun nukahti niin heräsi kipuun hetken päästä. Myös pukeminen oli hankalaa. Kivulla oli iso vaikutus jokapäiväiseen elämään... Myös frisbeegolf sai jäädä, koska olkapää ei kestänyt revittelyä eikä muutenkaan nopeita liikkeitä, ja kiihdytystiimin mekaanikon hommat oli vaikeita koska joutui aina miettimään missä asennossa jotain korjauksia voi tehdä.Kipua hoidettiin tulehduskipulääkkeillä, piikityksillä ja erilaisilla venytysohjelmilla. Venytysohjelmat oli ihan ok tehdä edellyttäen että ei ollut kiputilaa, mutta ne onnistuivat todella harvoin. Hoidot eivät auttaneet ja kivut jatkuivat.


Vajaa vuoden kipujen kanssa elämisen jälkeen tutustuin VENYY tankoon. VENYYn käyttö oli alussa hankalaa kipujen takia, mutta kun teki alussa varovasti niin aika nopeasti alkoi kipu olkapäässä hävitä, ja jo reilun viikon VENYY käytön jälkeen pystyi käyttämään kunnolla VENYY tankoa. Nyt se on käytössä päivittäin vähintään kerran, mutta usein käytän sitä myös kaksi kertaa päivässä.


Suosittelen ehdottomasti VENYY tankoa kaikille, ja kannattaa käyttää päivittäin. Alussa on hankalaa jos on kipuja ja alussa VENYY aiheuttaa hieman lihaskipuja tms. mutta ne jää pois kun lihakset ja nivelet tottuu käyttöön." - Mikael, 53

1 311 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

תגובות


bottom of page
212162307005596