212162307005596
top of page
Etsi
  • Writer's pictureVENYY Tiimi

Kuukausia jatkunut kiristyksen tunne selässä hävisi saman päivänä

Päivitetty: 7. jouluk. 2021

” Olen aina liikkunut paljon, jumpannut, juossut, joogannut. Aloitin työmatkakävelyn ja kävelin parin vuoden ajan n 6 km päivässä. Hyvät lenkkarit ja selkäreppu turvasivat vauhdikkaan matkan. Pikkuhiljaa huomasin, että herään aamuyöstä klo 4-5 aikoihin siihen, että selkäni jumittaa. Usean viikon ajan jouduin keskellä yötä nousemaan ylös ja tekemään venytysliikkeitä, että saisin taas nukuttua. Venyttelin ahkerasti, kävin hieronnoissa, naprapaatti toi hetkellisen helpotuksen. Sänkynikin on kunnollinen, mutta selkäni vaan jatkoi kummallisen kireänä. Pätkäinen yöuni kiukutti.


Tutustuin VENYY tankoon, VENYYn keksijän, Sarita Alangon kautta. Hän neuvoi minulle muutaman uuden lihaskuntoliikkeen ja innovatiiviset VENYY-venyttelyt. SAIN IHAN SAMANA PÄIVÄNÄ AVUN: nukuin seuraavana yönä aamuun asti ilman selän jumitusta ja venytyksiä :) ! Nyt olen koukussa lihaskuntoiluun eikä päivääkään mene ilman VENYY - venytyksiä. Ihana nukkua koko yö putkeen!” Johanna, 52v


Tyypillinen tuntemus selässä on kiristys ja venytyksen tarve. Selkä on koko ajan mielessä. Mikään ei tunnu auttavan ja selkäsärky herättää myös öisin. Oireet ovat saman tyyppisiä istuma- ja seisomatyötä tekevillä. Selkäoireet aiheutuvat usein lihasheikkoudesta sekä takaketjun kireydestä. Passiivinen venyttely VENYY tangolla ja lihasten vahvistaminen Selän kuntoutusjumpan avulla toimivat tehokkaana ja lääkkeettömänä hoitona ongelmaan.

Kuvituskuva. VENYYn keksijä Sarita Alanko opastaa asiakasta takaketjun venytykseen

675 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page
212162307005596