212162307005596
top of page
Etsi
  • Writer's pictureVENYY Tiimi

Huippu-urheilijan työkalu

Päivitetty: 23. huhtik. 2021

Ammattiurheilijat kaipaavat aktiivista kehonhuoltoa. Terve ja toimiva keho on edellytys ammatin harjoittamiseen. Meillä on ilo ja kunnia esitellä yksi VENYYn luottavista ammattiurheilijoista - ratamelonnan olympiavalmennettava ja arvokisa-finalisti Niklas Vettanen kiinnostui VENYYstä tuttavan kautta. Lue alta Niklaksen kokemukset VENYYstä.

"Harjoitustunteja minulle kertyy vuodessa lähes 700 ja harjoituskertoja 2-3 päivässä. Harjoittelu tällä tasolla kuormittaa kehoa valtavasti ja kehosta huolehtiminen niin ravinnon, unen kuin lihashuollon suhteen on erittäin tärkeää, jotta harjoitusten tasoa ja kehitystä pystyy pitämään yllä kuukaudesta toiseen. Valitettavasti lihashuolto monesti jää liian vähälle huomiolle, koska tuntuu, että ei ole aikaa eikä voimia kaiken kiireen keskellä. Törmäsin VENYY-tankoon tuttavan välityksellä ja kiinnostuin ajatuksesta. Pystyykö lihashuollon hoitamaan vain kolmessa minuutissa päivässä ja saamaan tarvittavan vasteen lihaksille? Muutaman viikon käytön jälkeen voin jo rehellisesti todeta sen toimivan. Huomasin selkeän eron liikkuvuudessani ja selän kiputilat vähenivät.


Ensi reaktio oli hyvä ja mielenkiinnolla lähdin jatkamaan sen käyttöä. Halusin nähdä tapahtuuko muutosta myös pidemmällä aikavälillä, vai jääkö vaikutukset tuon kahden ensimmäisen viikon tasolle. Nyt olen saanut taas uuden kauden käyntiin ja harjoitukset rullamaan. VENYY-tankoa olen käyttänyt säännöllisesti ja huomannut sen toimivan hyvin harjoitusten jälkeen, jolloin lihakset ovat valmiiksi tulehdustilassa. VENYY-tangolla pystyn nopeuttamaan lihasten palautumista ilman liiallista repimistä. Myös selän asento ja liikkuvuus ovat jatkaneet kehittymistään! Tulen varmasti pitämään VENYY-tangon osana omia harjoitusrutiinejani.

Suosittelen kaikkia kokeilemaan VENYY-tankoa iästä riippumatta ja tuntemaan itse eron!"


Kisakuva: Kai Lindqvist.

108 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page
212162307005596