Get our news and updates

VENYY uutiset

Tilaa VENYY uutiskirje

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

©2019 Silverplus Oy                      Y-TUNNUS: 2187102-4

Parempi työpäivä

VENYY - Passiivinen venytystanko tarjoaa helpon, turvallisen ja tehokkaan tavan työhyvinvoinnin ja työkyvyn kehittämiseen. Aikaa VENYYn käyttö vie vain 3 minuuttia päivässä. Innovaatio on erityisen suosittu aloilla, joissa tuki- ja liikuntaelimistön kuorma on suuri. Työnkuva saattaa sisältää paljon etukumarassa työskentelyä, nostoja, vaikeita työasentoja, pitkään istumista tai staattisia toimenkuvia. 

Palkittu kotimainen innovaatio VENYY - Passiivinen venytystanko on uudenlainen ja kustannustehokas työhyvinvoinnin työkalu. Yksipuolisen tai kuormittavan työn johdosta lihakset kiristyvät ja niiden nestekierto sekä hapetus heikkenee, jolloin nivelkulmat saattavat muuttua. Kumara asento heikentää välilevyjen aineenvaihdunta, joka johtaa selän kipeytymiseen ja pitkällä aikavälillä rangan rappeutumiseen. VENYY parantaa kudosten nestekiertoa ja hapetusta, sekä tasaa välilevyille kohdistuvaa painetta. Se ennaltaehkäisee tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia sekä kuntouttaa jo oireilevaa ja kipuilevaa kehoa tehokkaasti.  

Ennaltaehkäise sairaspoissaoloja

 

Mitä jos kertoisimme, että yleisempien selkä- ja olkapääkipujen sekä monien muiden tuki-ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon on olemassa erittäin helppo ja yksinkertainen tapa? 

Pidetään toisistamme huolta.